RUBY FRITUUR

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 73 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Ruby Frituur. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 15:16 Heel lekker. Alles perfect warm geleverd. En mooi op tijd. Vriendelijke mensen. Ik en mijn collega’s zullen er nog bestellen.
28 jan 2023 om 12:19 Perfect op tijd geleverd. Vlotte bezorging. Eten heel lekker. Tegenwoordig niet veel frituren meer open, en zeker al geen uitleveringen. Ik bestel er nog! Mooi warm ook nog, voor 10km ver te zijn!!!
25 jan 2023 om 20:32 Perfect in orde
15 jan 2023 om 1:43 Lekker eten. Op tijd en nog goed warm :-)
7 dec 2022 om 15:55 Ik had enkele dingen besteld , heb de verkeerde bestelling gekregen. met duidelijk te vermelden aan de telefoon dat ik allergisch ben aan wat zij me hebben gebracht , werd ik gewoon boertig behandeld. Ik bestel hier nooit meer. 1 ster is al te veel.
7 nov 2022 om 6:53 de frietjes waren lekker en niet te vettig ennhet vlees was ook heel goed , alleen opletten dat alles erin zit wij hadden een stuk vlees tekort maar voor de rest was alles super en redelijk rap aan huis en ook heel vriendelijk bij levering
6 nov 2022 om 10:47 Kips hôtel te vettig
5 nov 2022 om 0:21 Verkeert op de site dacht dat je het kreeg en ze gaven iets zonder voor te bereiden moest zelf mijn saus en ajuin toevoegen het was kou en ik heb naar hun gebeld en zo begonnen ongeduldig te worden en ze zijn vre onduidelijk!!!! :/
27 okt 2022 om 20:26 lekker eten en heel vriendelijk!
12 okt 2022 om 1:41 Ik had lam gevraagd en heb kip gekregen niet goed ! De frieten waren slap en trekt op niets ! De eerste keer en laatste keer !
10 okt 2022 om 21:03 Pitta en frieten waren hard. Dat is niet lekker om zo te eten.
5 okt 2022 om 19:52 Kapsalon besteld, specificeerde niet of het lam of kip was. Meestal is geen keus lam, bij de andere kebabzaken. Hier was het kip, erg vet en met veel kippenvel. Niet aan te raden